Medvednica

Jednodnevni izlet u nedjelju, 14. veljače 2016. godine.

1.Tura: Gornje Čučerje – Kruška – Marija Snježna – Planinarski dom Lipa (odmor po dogovoru sudionika) Mačkov kamen – Hukmani – Gornje Čučerje.

2.Okupljanje sudionika:na autobusnom terminalu ZET-a Dubrava, za autobus broj 209, Dubrava-Čučerje, polazak u  8:45, a dolazak Čučerje 9:04. Za one koji dolaze iz pravca Novog Zagreba, mogu pristupiti na mjesto okupljanja sudionika tramvajem broj 7, ili na neki drugi način.

3.Predviđeno trajanje efektivnog hoda:maksimalno 4:30 sati ili oko 16:00 km,

4.Zahtjevnost ture: K1;T1; Tumačenje zahtjevnosti pogledajte na www.pdnovizagreb.hr u „Vijestima“ broj 25.,od 05.02.2015.godine,

5.Oprema: oprema za jednodnevni izlet, a u skladu sa meteorološkom situacijom,

6.Obavezni dokumenti:planinarska iskaznica s markicom za 2016.godinu, osobna iskaznica, zdravstvena iskaznica,

7.Smještaj:na trasi ture ima Planinarski domu Lipa,

8.Prehrana:hrana iz naprtnjače ili na planinarskom domu Lipa,

9.Prijevoz: gradski prijevoz ZET-a, autobusni i tramvajski,

Sudionici izleta koji će doći na izlet osobnim automobilima, mogu ih parkirati na parkiralištu kod okretišta tramvaja u Dubravi ili u Čučerju, a s obzirom da nam je povratak na to mjesto po završetku izleta.

10.Prijave i informacije: na članskom sastanku četvrtkom od 20:00 sati ili kod vodiča,

11.Organizator:Planinarsko društvo „Novi Zagreb“,

12.Predstavnik organizatora je vodič: Željko Jurinjak, 091 2505 810,

Napomena: Odazivom na ovaj izlet, svaki sudionik potvrđuje da ispunjava zdravstvene, tjelesne i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj itinerar, da na izletu sudjeluje na osobnu odgovornost, da će se ponašati u skladu s planinarskom etikom, da će se pridržavati plana provedbe ovoga izleta, te odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta, a u slučaju nepredviđenih okolnosti i s obzirom na objektivne okolnosti na terenu.