Dojmovi

Sjeverni Velebit

Danas i jučer smo održali izlet na Sjeverni Velebit. Prvi dan smo od Zavižana prošli Premužićevom stazom do Rossijeve kolibe. Uz put smo se popeli na vrh Gromovaču sa kojeg smo uživali u prekrasnim vidicima na Mali i Veliki Rajinac, Rožanske i Hajdučke kukove, Učku, otoke Krk i Rab te Jadransko more. Drugi dan smo se popeli na Mali Rajinac, najviši vrh Sjevernog Velebita sa kojeg smo uspjeli vidjeti i Klek.

Bijele stijene

Danas smo održali izlet u Gorski kotar. Vrijeme je bilo djelomično sunčano i ugodno za hodanje. Teren dosta zahtjevan, vlažan i sklizak. Uživali smo u panoramskim vidicima na Bjelolasicu, a uz put smo vidjeli vjevericu i dvije srne.

Ivanščica

Danas smo održali izlet na Ivanščicu. Vrijeme je u prvom dijelu dana bilo oblačno sa sunčanim razdobljima, a kasnije je padala kiša. Sa razgledne piramide na vrhu uživali smo u pogledu na Medvednicu, Samoborsko gorje, Strahinjčicu, Kalnik i Donačku goru u Sloveniji. Na izletu nas je bilo šestero plus maltezer Ben.

Viševica

Danas smo održali izlet u Gorski kotar. Uz puno truda i muke, uspješno smo se popeli na Viševicu. Vrijeme je u prvom dijelu dana bilo dosta oblačno, a kasnije i sa sunčanim razdobljima, ali iznimno sparno sa puno vlage što nam je otežavalo hodanje. Sa vrha smo uživali u pogledu na Učku, Kvarner, Krk, Lič i Fužine. Na izletu nas je bilo sedmero.

Žumberak – Dolina Slapnice

Danas smo održali izlet u Žumberak. Na svakom koraku smo uživali u žuboru potoka Slapnice i prekrasnim proljetnicama koje su nas okruživale. Vrijeme je bilo ugodno i sunčano, a slapovi su imali nešto manje vode nego inače, ali su svejedno ostavili poseban dojam. Najviše nas se dojmio Vranjački slap jer je ipak imao nešto više vode, nego slap Brisalo. Na izletu nas je bilo trinaestero plus maltezer Ben.

Samoborsko gorje – Okić

Povodom Dana žena održali smo prekrasan izlet u Samoborsko gorje. Uspješno smo se popeli na Stari grad Okić. Kao pravi poklon našim dragim članicama bilo je sunčano vrijeme koje su upotpunile i brojne proljetnice, ali i vidici u kojima smo uživali na sve strane, Oštrc, Medvednica, Ivanščica, Plešivica, Strahinjščica i Donačka gora u Sloveniji. Na izletu nas je bilo petnaestero.