Dojmovi

Viševica

Danas smo održali izlet u Gorski kotar. Uz puno truda i muke, uspješno smo se popeli na Viševicu. Vrijeme je u prvom dijelu dana bilo dosta oblačno, a kasnije i sa sunčanim razdobljima, ali iznimno sparno sa puno vlage što nam je otežavalo hodanje. Sa vrha smo uživali u pogledu na Učku, Kvarner, Krk, Lič i Fužine. Na izletu nas je bilo sedmero.

Žumberak – Dolina Slapnice

Danas smo održali izlet u Žumberak. Na svakom koraku smo uživali u žuboru potoka Slapnice i prekrasnim proljetnicama koje su nas okruživale. Vrijeme je bilo ugodno i sunčano, a slapovi su imali nešto manje vode nego inače, ali su svejedno ostavili poseban dojam. Najviše nas se dojmio Vranjački slap jer je ipak imao nešto više vode, nego slap Brisalo. Na izletu nas je bilo trinaestero plus maltezer Ben.

Samoborsko gorje – Okić

Povodom Dana žena održali smo prekrasan izlet u Samoborsko gorje. Uspješno smo se popeli na Stari grad Okić. Kao pravi poklon našim dragim članicama bilo je sunčano vrijeme koje su upotpunile i brojne proljetnice, ali i vidici u kojima smo uživali na sve strane, Oštrc, Medvednica, Ivanščica, Plešivica, Strahinjščica i Donačka gora u Sloveniji. Na izletu nas je bilo petnaestero.

Medvednica – Lipa

Danas smo održali izlet na Medvednicu. Uspješno smo se popeli na Lipu – Rog. Vrijeme je bilo iznimno oblačno, ali vrlo ugodno za hodanje. Usprkos oblacima sa razgledne piramide na Lipi u daljini smo vidjeli Ivanščicu, Strahinjščicu, Sljeme i Zagreb. Na izletu nas je bilo dvadeset i jedan, a za red i disciplinu su bili zaduženi Bono i Ben.

Medvednica – Grafičar

Danas smo održali izlet na Medvednicu. Uspješno smo se popeli na Grafičar. Vrijeme je bilo sunčano i dosta toplo za ovaj dio godine te vrlo ugodno za boravak u prirodi. Vidici su također bili iznimni tako da smo u daljini vidjeli i Klek, a nisu izostale niti brojne visibabe koje nagovještaju skori kraj zime. Na izletu nas je bilo devetero, a čuvao nas je maltezer Ben.

Samoborsko gorje – Oštrc

Danas smo održali izlet u Samoborsko gorje. Uspješno smo se popeli na Oštrc. Vrijeme je bilo djelomično vjetrovito, ali veći dio dana sunčano tako da smo uživali u hodanju i druženju. Na izletu nas je bilo šesnaestero, a čuvao nas je hrabri i vrlo zaigrani Bono. Susreli smo se sa velikim brojem kukurijeka, ali i prvim ovogodišnjim visibabama.